ta zapowiedź jest zdecydowanie bardziej przejrzysta, nie wywołuje mieszanych uczuć i zaprasza na mecz zarówno jednych jak i drugich, jest obiektywna - brawo
Rzeczywiście tanio Tylko ciekawe, czy będą dla nas ulgowe bilety, czy bedzie sytuacja jak przed rokiem, gdzie wszyscy "Krzyżacy" musieli kupować normalne...
_________________ Hej heja heja APATOR mistrzem speedwaya !!!
Zostało kilka dnia do finału, więc czas zabrać głos.
Zapowiada się prawdziwa uczta od pierwszego biegu. Spotkają się ponownie dwaj mocarze. Bez wątpienia faworytem jest Unibax, Wiechu i Miedziak latają w tym roku nieziemsko. Hansior ostatnio jak w transie, na pewno będzie jasnym punktem finału, Sullivan w Toruniu nie zwykł oglądać pleców rywali, do tego fenomenalny junior w postaci Holdera. Ząbik ostatnio wraca do coraz lepszej dyspozycji, jak dostanie szasne, to będzie chciał się pokazać.
Z drugiej strony aktualny DMP, mieszanka młodości, doświadczenia, talentu i serca do walki. Na dzień dzisiejszy jedynymi pewniakami(?) w składzie Byków są Hampel i Kasprzak. Jeżeli Adams i Baliński pojadą na miarę swoich możliwości, to będzie fenomenaly finał. Wiele zależy od tego, jak będą hasać Pavlić z Batchelorem.
Czeka nas prawdziwe święto, niech wygra lepszy!
_________________ "Lecz czujesz tylko dumę, gdy ktoś o NIĄ cię zapyta."
Ostatnio zmieniony przez ZeroCool Pon 06 Paź, 08 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Bilety na spotkanie finałowe nabywać będzie można w siedzibie klubu od poniedziałku 13 października do soboty 18 października w godzinach 10.00 – 16.00 oraz w niedzielę 19 października w kasach czynnych od godz. 11.00 lub do wyczerpania zapasów.
Radzę kupić jak najszybciej, bo może szybko zabraknąć
Ostanie wyjazdy Kościechy : 4+1 z Zielonką , 2+2 z Gorzowem , 11+2 z Rzeszowem , 2 z Zielonką , 3+2 z Tarnowem, 3+2 z Gorzowem. Wydaję mi się , ze wystarczy ... poza jednym meczem (mam wrażenie, że fuksem trafił ze sprzętem) jest lipa.
Proszę http://www.kosciecha.pl/wyniki.php ... chociaz rzeczywiscie ostatine wyniki wyjazdowe nie napawaja optymizmem, ale nie wiem czy warto ryzykowac ...
Ja na miejscu JG bym chyba jednak zaryzykował i wystawił Karola w Lesznie. Ostatnio ma wyraźną zwyżke formy. Zresztą z wystawieniem Kostka też jest ryzyko, równie dobrze nasz menago moze potem sobie pluć w brodę, że wystawił Roberta, a ten znowu nie popisał sie na wyjezdzie. A rzeczywiście ostatnie wyjazdy Kostkowi nie wyszły zbyt dobrze.
_________________ Hej heja heja APATOR mistrzem speedwaya !!!
Wg mnie powinien jechać Ząbik... Obejrzalem sobie dziś powtórke zeszlorocznego meczu w Lesznie co utwierdzilo mnie w przekonaniu, że tamtejszy tor jest jakby skonstruowany pod Ząbika...Szeroko, można atakować. Ząbik w Lesznie zawsze jechał na dobrym bądź bardzo dobrym poziomie. Widać, że ten tor mu po prostu leży.
Co to za ryzyko?! Kościecha ewidentnie ostatnio cieniuje.. szczególnie na wyjazdach. Jestem pewny, że gorzej od Kostka Karol nie pojedzie.
pozdrawiam
_________________ KS Apator Toruń... nic więcej dodawać nie trzeba!
Decyzja jest prosta: albo stawiamy na Kostka ciulajacego punkcik do puncika i osiagamy wynik podobny jak rok temu [i liczymy na odrobienie strat w Toruniu] albo stawiamy na Zabika i wowczas po 1 meczu wszystko jest z duza doza pewnosci jasne: woz albo przewoz.
do odwaznych swiat nalezy, dlatego ja bym postawil w Lesznie na Karola.
Ostatnio zmieniony przez Kaioh Czw 09 Paź, 08 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum