Coraz bardziej mi SE działa na nerwy. Czy ktoś mi wytłumaczy co stoi na przeszkodzie w rozegraniu meczu 5 pazdziernika? Przy ewentualnej złej pogodzie 5 pazdziernika, 12 był by terminem zapasowym, a tak jeśli 12 będzie padać to będzie dupa blada.
jezeli bedzie padac to jest tam napisany termin zastepczy na sobote 18.10
_________________ Od 29 LAT WIERNY TORUNIOWI !!! UNIBAX(APATOR ) & TKH (TOWIMOR) SPORT DLA PRAWDZIWYCH TWARDZIELI !!!
Nie Kaioh nie napisze że mamy 6 seniorów, zresztą pytałem w sowim poście jak byś nie zauważył co stoi na przeszkodzie rozegrania meczu 5 października. Swoją drogą w dupie mam Andersena jeśli ważniejsza by była dla niego Zlata Pribla czy coś takiego. Co w takim przypadku gdybyśmy jechali o 3 miejsce? Wracając do kalendarza to ładnie on w tym sezonie jest powalony i nie wiem czy to SE sobie tak nawymyślało czy tv. Jeśli nasz mecz został przełożony, to chyba powinno się go rozegrać w przybliżonym terminie, ale jeśli teraz trzeba patrzeć nawet na jakieś turnieje indywidualne to potem właśnie może wyjść że w przypadku deszczu 12 pazdziernika będziemy mieli finał po finale
Niektórzy zdaje się muszą tam wystąpić, jeźdźcy fabryczni jawy, czy jakoś tak. A terminarz jaki jest, każdy widzi. Od lat te same problemy, od lat te same kluby ustalające/czy tam zatwierdzające ten terminarz
Sorki ze tutaj ale mam pare pytan . Witam wszystkich kibiców Apatora ja z 2 kumplami z Chorzowa chcemy sie wybrac na mecz Apator-Unia Leszno do was po ile tak na oko beda bilety i czy bezproblemu bedzie szło je kupic w dniu meczu jak przyjedziemy??
POZDRO DLA WAS Z CHORZOWA BRACI DWOCH APATOR RUCH
co myslicie na temat zeby troche rozreklamowac wyjazd na finał do Leszna w prasie radiu portalach żużlowych napewno ktos ma jakies znajomosci i by mogł pogadac zeby przy zapowiedziach o meczu cos na koncu napisali powiedzieli i o kibicach zeby zacheci jeszcze wieksze grono kibicow do wybrania sie do Leszna.
co myslicie na temat zeby troche rozreklamowac wyjazd na finał do Leszna w prasie radiu portalach żużlowych
ogólnie każda idea zachęcająca do wyjazdu jest fajna... sam nie mam dojść w radiu i prasie (no może trochę), ale wiem że niektórzy z NF mają...
na różnych portalach, forach itp. każdy może wklejać link np. do plakatu...
ale mam małe uwagi: filmik mimo, że zaczął się nieźle, wstawkami z zadymy nie zachęci "przeciętnych" kibiców (mnie chyba też by nie zachęcił)... plakat:dać do nowości czy pomorskiej:
12.10.2008 r.
WIELKI FINAŁ
Toruńscy żużlowcy ( ew. rycerze) potrzebują naszego wsparcia!
MUSISZ BYĆ RAZEM Z NIMI W LESZNIE!
czy coś w tym stylu coś prostego przemawiającego do ludu
tu nikt nie kaze zeby ten filmik był reklama wyjazdu na mecz to jest tylko zwykla zapowiedz kto ma jechac to pojedzie nawet ogladajac ten filmik w prasie czy radiu ma byc kilka prostych słów zachecajacy kibicow do wyjazdu do Leszna.
oczywscie tylko jaki ma byc cel tej pracy.
na moje celem wykonanej pracy bylo to aby pojechalo jak najwiecej osob..
i tutaj wstawiasz zdjecia z wyjazdow zdjcia gdy pelno ludzi krzyczy Apator Apator i to jest jak najbardziej ok
a gadanie ze kto ma pojechac to i tak pojedzie przeczy rozglasnianiu tego w radio wyobraz sobie ze siada 30letni facet z dzieckiem zastanawiajac sie nad wyjazdem i wlacza ten filmik.. i jest wszystko ok tylko aby wyciac te bijatyki ktore nie sluza masowym wyjazda.
jest kilka grup kibicow na stadionie a filmik powinien zachecac wszystkich
nie abym chcial krytykowac ale to tylko moje zdanie
pozdrawiam
do zobaczenia w Lesznie
Wiochy narobili na cala Polske. Tacy zakochani, ze niszczyli wlasny stadion. I jeszcze kradziez piknikom z Leszna flagi - iscie bochaterski czyn. Bochaterski specjalnie przez ce-ha....
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum