Zero - Twoje "zarciki" zwiazane z Rydzykiem, Gosiewskim i moherami sa malo smieszne i po prostu zenujace. Denerwujecie sie, jak inni wyzywaja was od rolnikow a sam w kolko obrazasz innych kibicow.
Co prawda nigdy nie nazwałem nikogo moherem, a moje, jak to nazwałeś, 'żarciki' nie miały na celu nikogo obrazić. Jeśli jednak ktoś poczuł się urażony, przepraszam.
Cóż, tytuł mistrzowski trafił zdecydowanie we właściwe ręce. Z przebiegu całego sezonu, fazy play-off oraz finału widać jasno, iż to Unibax był ekipą lepszą, więc nie pozostaje nic innego jak pogratulować złota. BRAWO!
Pozdrawiam i jeszcze raz szczerze gratuluję!
_________________ "Lecz czujesz tylko dumę, gdy ktoś o NIĄ cię zapyta."
Hans jesli chodzi o mowe w naszym ojczystym jezyku to jest extra zwlaszcza jesli chodzi o piwko !!!!!!!!!! Wiesiek tez extra ale najbardziej podobal mi sie Kostek tuz przed wreczeniem medali jak podbiegl do kibicow przed trybuna glowna !!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Sluchajcie mysle ze ten final bedzie dlugo w naszej pamieci zwlaszczaze tak pieknie pozegnalismy nasz stadion ! Nie ma co ukrywac ja sie poplakalem !!!!!!!!!!!! Bylo suuuuuuupppppppeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Nie wydaje mi sie aby nasz klub zorganizowal cos takiego !!!!! W calej dluuugggiiiiieeeeeejjjjjjjj historii klubu nie bylo czegos takiego i chyba nigdy nie bedzie !!!!!!Pozostaja nam tylko zdjecia i internet ! Pozdrawiam !
Nie wydaje mi sie aby nasz klub zorganizowal cos takiego !!!!! W calej dluuugggiiiiieeeeeejjjjjjjj historii klubu nie bylo czegos takiego i chyba nigdy nie bedzie !!!!!!Pozostaja nam tylko zdjecia i internet ! Pozdrawiam !
Feta juz byla. Teraz by przejechali i myslisz, ze ilu kibicow by sie pojawilo?
Spokojnie - bedzie mozliwosc na prezentacji starej - nowej druzyny.
Wie ktos może gdzie i kiedy będzie wystawa zdjęć robionych wszystkim kibicom na meczu finałowym? Te zdjęcia są publikowane co tydzień w Teraz Toruń, ale ma być jeszcze jakaś wystawa
_________________ Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cię... resztę wszyscy znamy ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum