Mnie w pojedynkach z Unia najbardziej cieszy to ze w lesznie iw Toruniu nie ma klopotow z torem. Wszyscy wiemy gdzie potrafia tor przygotowac na obraz i podobienstwo poligonu czolgowego i chyba wszyscy pamietaja jakie rok temu zabiegi stosowal M.Cieslak w 1/2 finalu, co w tym roku wyprawiala Cz-ewa protesty po meczu w Wroclawiu i przekladanie meczu z Unia. Unia takich wybiegow nie stosuje i to mi sie bardzo podoba.
kolego md_15, a mnie się nie podoba to, że masz w awatarze bjarne w barwach APATORA, ale nic nie mówię.
co do ludzi z ZG i LEszna to wcale nie uważam, że robią off-topa.
a że Zielonka będzie nas wspierać w dopingu, to chyba jest istotne w temacie
[ Komentarz dodany przez: md_15: Sro 15 Paź, 08 16:51 ]
a co Cie obchodzi moj avatar <lol> ... wazne ze to nie jest niezgodne z jakimis tam normami forum ...wiec nie wiem o co Ci chodzi...
a ludzie z leszna i ZG robią a raczej robili "off-topa" bo pisali wzajemnie sie wyzywajac i poruszali kwestie kompletnie grupę NFST nie interesujące... pasi ? koniec tematu!
_________________ Per! Per! Per JONSSON!!
Ostatnio zmieniony przez md_15 Sro 15 Paź, 08 16:53, w całości zmieniany 2 razy
W Unii zaczyna dziac sie cos niedobrego. Klan Kasprzakow zaczyna mnie juz powoli wk***. Na 99% Krzychu odchodzi i moze dobrze, bo moze wreszcie skończą sie konflikty z Hampelem, Czeczem, a teraz juz z Balińskim. Za kogo sie te nerwusy uwazają..... Niech sciągną Hanckocka i niech on robi 8-9 na mecz i róznicy nie bedzie, a Hani to moj idol jesli chodzi o postawe zuzlowca. Wiecznie koles uśmiechnięty i on wprowadziłby duzo dobrego nastroju w druzynie.
Chyba ze odstąpicie Nam Jagusia , Holdera nie chcemy bo mamy Pawlickiego i Pavlicia , ale Jagusia tak tak bardzo chętnie
Szukam jednego miejsca na powrót autem z niedzielnego meczu do Chełmna-miejsce jest dla mojego kumpla kibica RUCH-u mieszkającego od kilku lat w Chełmnie.Jeśli macie wolne miejsce to odpiszcie.
Niezbyt udanie zakończył się dla zawodnika toruńskiego Unibaksu- Roberta Kościechy odbyty w środę trening na torze w Toruniu.
Popularny Kostek podczas środowego treningu doznał kolizji z juniorem Aniołów - Damianem Celmerem.
Na szczęście żużlowiec nie ma poważniejszych urazów, jednak jest mocno poobijany.
W związku z tym pod znakiem zapytania stoi jego występ w niedzielnym finale Centernet Mobile Speedway Ekstraligi przeciwko Unii Leszno.
update : Nic złego się nie stało. Był to uślizg jaki zdarza się każdemu zawodnikowi. Uciekło mi lekko tylne koło i konsekwencją tego był upadek. Nic mi jednak się nie stało. Nie ma nawet mowy o jakichkolwiek stłuczeniach - powiedział dla SportoweFakty.pl Robert Kościecha.
Ostatnio zmieniony przez SzerSzeń Czw 16 Paź, 08 13:34, w całości zmieniany 1 raz
wygramy ten mecz będzie ciężko ale pojedziemy na 200% możliwości i czwarty tytuł będzie dla nas.
W niedziele wszyscy na stadion ,chociaż i tak nie trzeba zachęcać do przyjścia na ten mecz
Przyjdźcie w barwach Apatora i pokażmy jak się bawią żółto-niebiesko-biali
_________________ Apator Toruń Dumni po zwycięstwie wierni po porażce
wygramy ten mecz będzie ciężko ale pojedziemy na 200% możliwości i czwarty tytuł będzie dla nas.
Dopiero? Byłem przekonany, że macie ich więcej na koncie... Mniejsza z tym.
Kolego Unia_Mistrz, co prawda nie lubię wchodzić w dyskusje kontrowersyjne z leszczyniakami, ale głupoty wygadujesz Dworakowski powiedział, że Kasper, Bally, Adams i Mały zostają w Lesznie i ja mu wierzę. A Jagusia tutaj nie chce. Chłop całą karierę kręci punkty dla Torunia i tam jego miejsce. Co do Holdera - przecież w następnym sezonie będzie seniorem już, to na jaką cholerkę nam on? Mamy dobry team, może nie najlepszy, ale dobry. Jak dorzucimy do tego Pawlickiego w przyszłym sezonie, to coś mi się czuje, że będzie powtórka z rozrywki po raz trzeci z rzędu.
Jak tam Pierniki, emocje już czuć w Rydzykowie, czy nie bardzo?
BTW, jestem ciekaw, co sądzicie o oprawie i dopingu w czasie meczu w Lesznie w niedzielę?
_________________ "Lecz czujesz tylko dumę, gdy ktoś o NIĄ cię zapyta."
Komisja Orzekająca Ligi na posiedzeniu, które odbyło się 17 listopada 2007r. , zadecydowała o nałożeniu na Unibax Toruń kary finansowej w wysokości 15 tysięcy złotych oraz zamknięciu stadionu na dwa mecze. Decyzja o odbyciu dwóch spotkań przy pustych trybunach została jednak zawieszona na okres roku.
Mam nadzieje, że żadnemu debilowi nie przyjdzie do głowy robić awantury, bo ... to skutkowałoby przedłużeniem terminu oddania nowego stadionu o około miesiąc.
_________________ Plochá dráha to je nejkrásnějši sport !!!
A co ci Tomek przeszkadza? Zeby wszyscy kibice obcych druzyn byli tacy jak on,to byłoby o wiele normalniej na tym swiecie To jak Tomek,wspólny browarek przed meczem?
Unia_Mistrz,
Nie rozumię czemu chcesz jagusia zamiast Holdera
Jaguś za dwa sezony skończy karierę
A Holder w przyszłym roku jako senior będzie wartościowym jeźdźcem
A z Gregiem H. masz rację to super koleś, ale też blizej niz dalej ma do końca. I raczej na nim drużyny juz budować nie można, bo jedna poważna kontuzja (czego nie życzę) może przyspieszyć decyzję o zawieszeniu skóry na kołku przez jankesa.
Chyba że zakładasz że jak Grego zakończy starty na jego miesjce wskoczy Pawlicki lub Pavlic.
Coś mi się mocno wydaję że kompletnie nie zrozumiałeś Ale nie przejmuj się,kazdemu moze się zdarzyć Proponuje zakończyc te popierdółki,bo zaraz wpadnie np cinek i będzie pozamiatane
Finał to gigantyczna operacja logistyczna. W niedzielę można spodziewać się ogromnych korków na drogach w okolicach stadionu. Dlatego Miejski Zakład Komunikacji zdecydował, że od godz. 15.30 tramwaje linii nr 1, 2 i 4 będą złożone z zestawów dwuwagonowych i we wszystkich kursach dojadą do pętli przy Merinoteksie.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum