i obyśmy im po finale mogli zaśpiewać "gdzie Twoje berło? berło i korna, gdzie Twoje mistrzostwo ..itd " każdy zna zakończenie
widzimy się w lesznie!
a swoją drogą łatwo nie bedzie, znowu spotykają się dwie najbardziej wyrównane drużyny tego sezonu ... walka do ostatnich metrów i o każdy punkt ... czeka nas ciekawe widowisko
Mało sensowne posty? Przeciez pisze na temat i nikogo nie obrażam, poza tym jaka napinka?
Chcesz sensowny post prosze bardzo oto on:
Mecz w Lesznie:
Pomimo iż połamał się nasz super Junior, który potrafi objezdzać juz gwiazdy swiatowego pokroju mianowicie: Pawlicki, to pozostaje jeszcze Pavlic i pomimo, ze w pierwszym biegu nie będzie 5:1 dla Nas, jak to Nas do tego juz przyzwyczajono, to liczyłbym na remis lub 4:2.
Potem juz cała reszta rozprawi się z Jagusiem, którego forma jest nieco gorsza niz w poprzdnim sezonie, Cholderem, który wg mnie jest jednym z najlepszych zagranicznych juniorów - ale niestety spadek formy ostatnimi czasy, Kościechą, i innymi tego pokroju.
Co do meczu u Was:
Mysle ze będzie dokładnie taki sam jak w zeszłym sezonie. Znow wybiegniecie na stadion i zrobicie niezły bajzel, tylko tym razem Polsat Wam nie pomoze !!
Częstochowa przed meczem rewanżowym stwierdziła ze Leszno jest cienkie i ten mecz to bedzie formalnosc, a oni juz sie szykują na mecz z Toruniem, no i , no i sprowadzilismy ich na ziemie. Teraz gorzko płaczą. A po co to wzystko, wystaczylo si tak nie napinac.
Tylko ze Wy macie Rydzyka ;/ a my sie o boimy i tu upatruje wasze szanse ;/ ehh pzdr
No przepraszam kolegę z Leszna, ale nikt nie pisze tutaj Kasbżak, Pawlic czy Bathelor Dlatego nazwiska toruńskie również powinny być pisane prawidłowo (albo przynajmniej bez tak oczywistych błędów ortograficznych). A skład pewnie będzie taki sam jak na mecz w Toruniu z Zieloną Górą, bo po co go zmieniać?
Poszkodowany? No ale ok, nie czepiam się Liczę na dwa świetne pojedynki w finałach Tak naprawdę obie ekipy zasłużyły na ten tytuł, więc niech wygra lepszy
Mało sensowne posty? Przeciez pisze na temat i nikogo nie obrażam, poza tym jaka napinka?
Chcesz sensowny post prosze bardzo oto on:
Mecz w Lesznie:
Pomimo iż połamał się nasz super Junior, który potrafi objezdzać juz gwiazdy swiatowego pokroju mianowicie: Pawlicki, to pozostaje jeszcze Pavlic i pomimo, ze w pierwszym biegu nie będzie 5:1 dla Nas, jak to Nas do tego juz przyzwyczajono, to liczyłbym na remis lub 4:2.
Potem juz cała reszta rozprawi się z Jagusiem, którego forma jest nieco gorsza niz w poprzdnim sezonie, Cholderem, który wg mnie jest jednym z najlepszych zagranicznych juniorów - ale niestety spadek formy ostatnimi czasy, Kościechą, i innymi tego pokroju.
Co do meczu u Was:
Mysle ze będzie dokładnie taki sam jak w zeszłym sezonie. Znow wybiegniecie na stadion i zrobicie niezły bajzel, tylko tym razem Polsat Wam nie pomoze !!
Częstochowa przed meczem rewanżowym stwierdziła ze Leszno jest cienkie i ten mecz to bedzie formalnosc, a oni juz sie szykują na mecz z Toruniem, no i , no i sprowadzilismy ich na ziemie. Teraz gorzko płaczą. A po co to wzystko, wystaczylo si tak nie napinac.
To może ja napiszę, że Holder w pierwszym biegu załatwi nam remis, a potem już z górki, nasi objadą słabszego w tym sezonie Adams i spółkę? Rzeczywiście sensowny post, i Ty się niby nie napinasz? haha
A drugi mecz. Cóż, my nie będziemy rewanżu za formalność uważać. No chyba, że sromotnie polegniecie na własnym torze Szkoda, że z finału pamiętasz tylko pare kretyńskich zachowań. Pamiętaj zresztą, że kibice Unii kulturą też nie grzeszyli.
Cytat:
Tylko ze Wy macie Rydzyka ;/ a my sie o boimy i tu upatruje wasze szanse ;/ ehh pzdr
No tak, głębokie to było. Bije od Ciebie dojrzałością i szacunkiem do rywala.
Nie mysl sobie ze ja teamu z Torunia nie szanuje, bo wg mnie jest to jeden z najlepiej funkcjonujących klubow w Polsce i jezdzą w nim Polacy, co ważne, a nie jak w Czewie pierwsze skrzypce grają same zagraniczne gwiazdy, ..... Pedersen, Greg czy Lee, a one same meczu nie wygrają.
A z finału nie zapamiętałem tylko tego wydarzenia, ale utkwił mi w pamięci.... równiez szczególnie taśma i śmiech panów komentujących w Polsacie.... az zal jakich z siebie zrobili wtedy idiotow...
Miejmy nadzieje ze tym razem odbędzie się to w bardziej obiektywnej atmosferze. pzdr
Coraz bardziej mi SE działa na nerwy. Czy ktoś mi wytłumaczy co stoi na przeszkodzie w rozegraniu meczu 5 pazdziernika? Przy ewentualnej złej pogodzie 5 pazdziernika, 12 był by terminem zapasowym, a tak jeśli 12 będzie padać to będzie dupa blada.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum