Net Fans Speedway Toruń Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Przesunięty przez: shat
Wto 25 Lis, 08 18:23
Wielki Finał: Apator Toruń - Unia Leszno
Erski 

Wysłany: Nie 28 Wrz, 08 23:28   Wielki Finał: Apator Toruń - Unia Leszno

Jedziemy złapać byka za rogi !!!!
Ostatnio zmieniony przez shat Wto 14 Paź, 08 17:57, w całości zmieniany 2 razy  

Unia_Mistrz 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 10:27   

Padła Myszka Miki, padły Medaliki, padną i Rydzyki

apatorka 
Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 12:23   

i obyśmy im po finale mogli zaśpiewać "gdzie Twoje berło? berło i korna, gdzie Twoje mistrzostwo ..itd " każdy zna zakończenie :D

widzimy się w lesznie!

a swoją drogą łatwo nie bedzie, znowu spotykają się dwie najbardziej wyrównane drużyny tego sezonu ... walka do ostatnich metrów i o każdy punkt ... czeka nas ciekawe widowisko

SPRAWDŹ JUŻ DZIŚ: http://www.net-fans.org/

alienisko 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 12:25   

Znów zatrudnimy Steve'a Johnstona, czy tym razem obejdzie się bez poronionych pomysłów? :)

Pery 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 13:18   

ja myślałem o M. Carpanese ;)

Unia_Mistrz 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 14:28   

Jeśli juz idzie o śpiewanie to zaśpiewamy Wam tak samo jak Falubazom \o/

http://pl.youtube.com/watch?v=-P_jablEfDc

To juz jest KONIEC !!! Nie ma juz NIC, jestescie wolni, mozecie IŚĆ !!
[/b]

md_15 
Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 14:43   

padniesz zaraz i Ty za malo sensowne posty ;-)

ReMaS 
Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 14:46   

Unia_Mistrz, Ty nie masz swojego forum ?
napinać na forum to każdy potrafi a jak będzie to zobaczymy w finale :torun: :szal2: :szal:

Unia_Mistrz 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:02   

Mało sensowne posty? Przeciez pisze na temat i nikogo nie obrażam, poza tym jaka napinka?

Chcesz sensowny post prosze bardzo oto on:

Mecz w Lesznie:

Pomimo iż połamał się nasz super Junior, który potrafi objezdzać juz gwiazdy swiatowego pokroju mianowicie: Pawlicki, to pozostaje jeszcze Pavlic i pomimo, ze w pierwszym biegu nie będzie 5:1 dla Nas, jak to Nas do tego juz przyzwyczajono, to liczyłbym na remis lub 4:2.

Potem juz cała reszta rozprawi się z Jagusiem, którego forma jest nieco gorsza niz w poprzdnim sezonie, Cholderem, który wg mnie jest jednym z najlepszych zagranicznych juniorów - ale niestety spadek formy ostatnimi czasy, Kościechą, i innymi tego pokroju.

Co do meczu u Was:

Mysle ze będzie dokładnie taki sam jak w zeszłym sezonie. Znow wybiegniecie na stadion i zrobicie niezły bajzel, tylko tym razem Polsat Wam nie pomoze !!
Częstochowa przed meczem rewanżowym stwierdziła ze Leszno jest cienkie i ten mecz to bedzie formalnosc, a oni juz sie szykują na mecz z Toruniem, no i , no i sprowadzilismy ich na ziemie. Teraz gorzko płaczą. A po co to wzystko, wystaczylo si tak nie napinac.

Tylko ze Wy macie Rydzyka ;/ a my sie o boimy i tu upatruje wasze szanse ;/ ehh pzdr

Konrad 
Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:03   

Przepraszam bardzo, ale kto to jest Cholder? ;)

PrzemOO 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:15   

TORUŃ MIASTO KOPERNIKA I WRESZCIE ZŁAPIE ZA ŁEP LESZCZYŃSKIEGO BYKA !!!
Ostatnio zmieniony przez PrzemOO Pon 29 Wrz, 08 15:15, w całości zmieniany 1 raz  

Hini 
Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:15   

no jak to kto... kumpel Adansa i Bathelora :P

dziecku wyżej podziękujemy :P

Ostatnio zmieniony przez Hini Pon 29 Wrz, 08 15:16, w całości zmieniany 1 raz  

KSA 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:19   

wiadomo kiedy jest ten pierwszy mecz w Lesznie???
http://pl.youtube.com/watch?v=pfuy0b5eyhU
Śląsko - Krzyżacka krucjata.
http://pl.youtube.com/watch?v=0OMV80pKKw8

Konrad 
Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:20   

Wg nieoficjalnych informacji odbędzie się on 5. października, ale ostateczna decyzja będzie znana dzisiaj po 17.

Unia_Mistrz 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:26   

ojej zrobiłem błąd, napisałem Holder przez "ch" a juz podłapano i prosze jaka radość.

Swoją drogą to wrzuccie juz tak bez napinki przewidywany skląd na mecz w Lesznie Z gory thx

Konrad 
Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:32   

No przepraszam kolegę z Leszna, ale nikt nie pisze tutaj Kasbżak, Pawlic czy Bathelor ;) Dlatego nazwiska toruńskie również powinny być pisane prawidłowo (albo przynajmniej bez tak oczywistych błędów ortograficznych). A skład pewnie będzie taki sam jak na mecz w Toruniu z Zieloną Górą, bo po co go zmieniać?

Unia_Mistrz 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:37   

Konrad napisał/a:
No przepraszam kolegę z Leszna

To ja również przepraszam kolege z Torunia, gdyż napisałem to z rozpędu i przydarzył mi sie błąd. Myśle ze sam poszkodowany sie nie obrazi.
Ostatnio zmieniony przez Unia_Mistrz Pon 29 Wrz, 08 15:37, w całości zmieniany 1 raz  

Konrad 
Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:39   

Poszkodowany? No ale ok, nie czepiam się ;) Liczę na dwa świetne pojedynki w finałach ;) Tak naprawdę obie ekipy zasłużyły na ten tytuł, więc niech wygra lepszy ;)

alienisko 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:41   

Unia_Mistrz napisał/a:
Mało sensowne posty? Przeciez pisze na temat i nikogo nie obrażam, poza tym jaka napinka?

Chcesz sensowny post prosze bardzo oto on:

Mecz w Lesznie:

Pomimo iż połamał się nasz super Junior, który potrafi objezdzać juz gwiazdy swiatowego pokroju mianowicie: Pawlicki, to pozostaje jeszcze Pavlic i pomimo, ze w pierwszym biegu nie będzie 5:1 dla Nas, jak to Nas do tego juz przyzwyczajono, to liczyłbym na remis lub 4:2.

Potem juz cała reszta rozprawi się z Jagusiem, którego forma jest nieco gorsza niz w poprzdnim sezonie, Cholderem, który wg mnie jest jednym z najlepszych zagranicznych juniorów - ale niestety spadek formy ostatnimi czasy, Kościechą, i innymi tego pokroju.

Co do meczu u Was:

Mysle ze będzie dokładnie taki sam jak w zeszłym sezonie. Znow wybiegniecie na stadion i zrobicie niezły bajzel, tylko tym razem Polsat Wam nie pomoze !!
Częstochowa przed meczem rewanżowym stwierdziła ze Leszno jest cienkie i ten mecz to bedzie formalnosc, a oni juz sie szykują na mecz z Toruniem, no i , no i sprowadzilismy ich na ziemie. Teraz gorzko płaczą. A po co to wzystko, wystaczylo si tak nie napinac.

To może ja napiszę, że Holder w pierwszym biegu załatwi nam remis, a potem już z górki, nasi objadą słabszego w tym sezonie Adams i spółkę? :) Rzeczywiście sensowny post, i Ty się niby nie napinasz? :) haha
A drugi mecz. Cóż, my nie będziemy rewanżu za formalność uważać. No chyba, że sromotnie polegniecie na własnym torze :) Szkoda, że z finału pamiętasz tylko pare kretyńskich zachowań. Pamiętaj zresztą, że kibice Unii kulturą też nie grzeszyli.

Cytat:
Tylko ze Wy macie Rydzyka ;/ a my sie o boimy i tu upatruje wasze szanse ;/ ehh pzdr

No tak, głębokie to było. Bije od Ciebie dojrzałością i szacunkiem do rywala.

Unia_Mistrz 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 15:53   

:) hehe to było celowe zagranie kolego :) hehe

Nie mysl sobie ze ja teamu z Torunia nie szanuje, bo wg mnie jest to jeden z najlepiej funkcjonujących klubow w Polsce i jezdzą w nim Polacy, co ważne, a nie jak w Czewie pierwsze skrzypce grają same zagraniczne gwiazdy, ..... Pedersen, Greg czy Lee, a one same meczu nie wygrają.

A z finału nie zapamiętałem tylko tego wydarzenia, ale utkwił mi w pamięci.... równiez szczególnie taśma i śmiech panów komentujących w Polsacie.... az zal jakich z siebie zrobili wtedy idiotow...

Miejmy nadzieje ze tym razem odbędzie się to w bardziej obiektywnej atmosferze. pzdr

Thorn 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 16:22   

Unia_Mistrz napisał/a:

Swoją drogą to wrzuccie juz tak bez napinki przewidywany skląd na mecz w Lesznie Z gory thx

1. Celmer
2. Wiśniewski
3. Pieniążek
4. Lampkowski
5. Jaguś lub Sullivan (ew. Księżak)
6. E. Pulczyński
7. K.Pulczyński

Unia_Mistrz 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 17:02   

Thorn - gratuluje poczucia humoru, naprawde :D hehe

Hini 
Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 17:06   

eee.... Thorn naściemniał :P nasz skład będzie taki:

1. K.Pulczyński
2. Wiśniewski
3. Pieniążek
4. E.Pulczyński
5. Księżak
6. Lampkowski
7. Celmer

:hahaha:

a teraz już całkiem serio:
nikt tego nie wie oprócz JaGa :P

nt. terminu:

http://www.speedwayekstraliga.pl/
http://www.speedwayekstra...I%20NR%2061.pdf

Ostatnio zmieniony przez Hini Pon 29 Wrz, 08 17:13, w całości zmieniany 1 raz  

Majsterek 
Zarząd Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 17:21   

Coraz bardziej mi SE działa na nerwy. Czy ktoś mi wytłumaczy co stoi na przeszkodzie w rozegraniu meczu 5 pazdziernika? Przy ewentualnej złej pogodzie 5 pazdziernika, 12 był by terminem zapasowym, a tak jeśli 12 będzie padać to będzie dupa blada.

shat 
Net F@ns

Wysłany: Pon 29 Wrz, 08 17:38   

Majsterek napisał/a:
Czy ktoś mi wytłumaczy co stoi na przeszkodzie w rozegraniu meczu 5 pazdziernika?

Zlata Prilba w której miał wystąpić m.in. Hansior? :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi